Ennyibe kerül Magyarországon a 614 km hatótávú Hyundai IONIQ 6

0

Tavaly nyáron mutatta be a Hyundai a legújabb, tisztán elektromos modelleket felsorakoztató IONIQ almárka második típusának, a várva várt IONIQ 6-osnak az időtlen, áramvonalas formatervét.

A bemutató után, mikor megnyílt az előrendelhetőség az IONIQ 6-ra egy nap alatt több mint 37 ezer előrendelés érkezett rá Dél-Koreában. Majd idén januárban megkapta az év legbiztonságosabb nagyméretű családi autója díjat is a Steamliner. Azóta a Hyundai számtalan díjat is bezsebelt, ugyanis a nagy elismerésnek örvendő IONIQ 6 elektromos Streamliner modellje elnyerte a rangos Világ Év Autója, Világ Év Elektromos Járműve és Világ Év Autóipari Formaterve címeket.

Mi pedig Magyarországon egészen a tegnapi napig vártuk az IONIQ 6 modell hazai árát ami végre megérkezett és a Hyundai Magyarország hivatalos oldalán már láthatjuk is, hogy mennyibe kerül idehaza az IONIQ 6.

Egyelőre még csak az előrendeléses árlistát láthatjuk – bevezető kedvezménnyel az Executive Edition modellnél. De úgy gondolom, hogy ez is több, mint a semmi.

A 77,4 kWh akkumulátorral szerelt, összkerékhajtással ellátott, 325 lóerős IONIQ 6 listaára 28 599 000 Ft. Azonban 3 600 000 forintos kedvezménnyel akár már 24 999 000 forintért elhozhatjuk a Hyundai legújabb, tisztán elektromos modelljét.

A pontos részletekért azonban nem árt felkeresni egy Hyundai márkakereskedőt.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!