Elon Musk: a Cybertruck fólia segítségével lesz színezhető

0

A Tesla vezérigazgatója legutóbbi Twitter válaszában arra utalt, hogy a Cybertruck csak fólia segítségével lesz színezhető, így a korábbi vélemények, melyek szerint az acél színezése megoldható lesz, megalapozatlannak bizonyulnak.

A tavaly bemutatott pickup egyik legmeglepőbb tulajdonságai közé tartozik a teljes rozsdamentes acél külső burkolat, amely egyben az autó vázát is adja. Az autó minden tekintetben a lehető legbiztonságosabbra lett tervezve, ennek köszönhető az ultrakemény, hidegen hengerelt rozsdamentes acél váz, amely önmagában a bemutatón színezés nélkül szerepelt.

A hidegen hengerelt rozsdamentes acél számos előnnyel rendelkezik: korrózióálló, strapabíró, nagy a teherbírása, nehezen károsodik. Az egyik hátránya azonban, hogy nehezen színezhető, léteznek ugyan módszerek a festésre, azonban azok igen költségesek.

A nagy bemutató óta hallani lehetett pletykákat, miszerint az autó festett változatban is kapható lesz majd, ezek azonban tévesnek tűnnek, egy Twitter bejegyzés szerint ugyanis az autót fólia segítségével lehet majd színezni.

A bejegyzés szövege: „Lehetőséged lesz fólia segítségével bármilyen színt vagy mintázatot adni neki”. Ez alapján még kérdéses, hogy ezt a Tesla fogja biztosítani, vagy Elon Musk csupán arra gondolt, hogy a tulajdonosoknak ez lesz az egyetlen lehetősége a színesítésre.

Ide kattintva csatlakozz a legnagyobb és legaktívabb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz és tudj meg mindent a jövő autójáról.