Egyszerre indul meg a Mustang Mach-E európai és amerikai értékesítése

0

A Ford tavaly novemberben nagyot durrantott, amikor a jól bejáratott és sok évtizedes hagyománnyal bíró márkáját, a Mustangot bevonta villamosítási törekvéseibe és bemutatta a Ford Mustang Mach-E típust. Akkor rengeteg régi Mustang rajongó háborodott fel a döntésen, de a Ford azóta is kiáll a döntése mellett!

Azóta csak a First Edition kivitel elfogyásáról számolhattunk be, ám most egy újabb jó hírt közölhetünk: a Ford egyszerre akarja elérhetővé tenni az elektromos Mustangot Európában és az Egyesült Államokban, így nem kell várakoznia egyik kontinens potenciális vásárlóinak sem. A hírről a Motor1.com magazin számolt be. A forgalmazás és kiszállítás beindításáról konkrét időpont még nincs, de pletykák szerint ez 2020 októberében fog megtörténni.

Ebben az évben az alábbi kivitelek értékesítése indul meg: First Edition, Select, California Route 1, és Premium, míg a GT Performance (az eddig megrendelések 30 százaléka ilyen) majd csak 2021-től csatlakozik a társasághoz. Az árak pedig felszereltségtől függően 44895 és 65500 dollár között mozognak majd.

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!