Dühöngenek a “régi” Mustang rajongók!

1

A jövő az elektromos meghajtásé, ez nem vitás. Addig nem is szokott baj lenni, amíg egy márka nem kezdi el átállítani nagy klasszikusait is az új technológiára. Így van ez a Ford esetében is a Mustang névvel. Ez a világ egyik legismertebb autója 1967 óta és neve az évtizedek alatt összefonódott a benzingőz illatával és a motor rotyogásával!

A klasszikus Ford Mustang

Ezért is fáj annyi Mustang-rajongó lelke, amikor kiderült, hogy a Ford első, az alapoktól elektromosnak tervezett autója is megkapja a Mustang nevet, még ha utána is lett biggyesztve a Mach-E szócska.

A helyzet annyira kezd elfajulni, hogy Amerikában már online petíció is indult annak érdekében, hogy a Mach-E nevéből eltűnjön a Mustang név. A cikk írásakor már 7600-nál tartott az aláírók száma. #NotAMustangMomentum

Ezeknek a rajongóknak készített most egy kisfilmet a Ford, hogy nekik is megpróbálják elmondani, miért alakult így a Mustang sorsa:

Érdekességként még egy vázlatot is közzé tett a Ford a kezdeti tervekről:

A fenti videó után kíváncsiak lennénk a megrögzött rajongók véleményére, hogy a Mustang hamarosan akár egy komplett (akár csak elektromos) termékvonallá alakulhat!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!