Pletykafészek: termékcsalád lesz a Mustang név?

0

Nem egyedi eset az autóiparban, hogy egy gyártó kiemeli egyik sikeres típusát és azt egy külön termékvonallá fejleszti, így volt ez például a Seat esetében is, ahol a Cupra eredetileg a teljesítményre kihegyezett modellek (pl.: Leon Cupra) jelölése volt, mára pedig egy több tagból álló, külön almárkává fejlődött.

Ha lehet hinni az Autocar magazinban megjelent interjúnak, akkor a Ford Mustangra is ez a sors vár. Legalábbis Murat Gueler, a Ford európai dizájnfőnökének mondatai erre engednek következtetni. A típus 55 éves történetében most először fordul elő, hogy egy gyökeresen mást képviselő autó jelent meg Mustang néven.

A Ford Mustang Mach E talán valami komolyabb átalakításnak is a kezdete lehet. Elképzelhető, hogy a Fordnál a Mustang név lesz kijelölve arra, hogy teljesítmény-orientált típusok kerüljenek bemutatásra. Ha így is lesz, az még nem tudható, hogy elektromos, vagy belsőégésű modellek jelennek majd meg az ikonikus lovas logóval.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!