Már el is fogyott az összes Ford Mustang Mach-E First Edition

0

Sokan nem akarták elhinni, hogy a Ford végül meglépi azt, hogy egy tisztán elektromos autóra végül tényleg rábiggyeszti majd a Mustang logót, ráadásul egy SUV formára, amikor minden eddigi kivitel a sportautó kinézetről szólt.

Ám egyre inkább biztosnak tűnik, hogy jó döntést hozott a Ford, hiszen a sok lázongás ellenére, már el is kelt az összes First Edition kiadás a típusból, pedig a premier csak november 18-n volt a Los Angeles Auto Show-n!

Azt nem tudni, hogy hány darab limitált kiadású 61 000 dolláros First Editiont kívánnak majd legyártani, de az biztos, hogy a tervezett készlet minden darabja gazdára is talált!

De természetesen nem áll meg itt a Mach-E története, hiszen a jövő évre 50 ezer darabbal készül a Ford, melyekből a legolcsóbb 44 995 dollár lesz, “select” néven. De lesz még Premium Version 51 700 és Mach-E California Route 1 kiadás 53 500 dollárért is. Utóbbi a Ford szerint különösen hatékonyan fog bánni a beletankolt energiával. 2021 tavaszán érkezik majd a sportos GT 61 600 dollárért és ha igazak a pletykák, a Shelby név sem pihen sokáig!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!