Bemutatkozott a Mustang Mach-E

0

Kötetlen stílusú, talkshow-jellegű bemutatót tervezett a Ford az első igazán elektromos járművük bemutatására, ami a korábbi hírek ismeretében valóban a Ford Mustang Mach E nevet kapta!

A premier levezénylője Idris Elba volt, aki elmondta, hogy maga is Ford szalagmunkás volt Angliában, így megvan a kötődése a márka felé!

A műsor aztán egy kis videóval folytatódott, ami a Mustang történetét meséle el, majd Bill Ford jött beszélgetőpartnernek, aki elmondta, hogy valóban Edison-projektként futott az autó fejlesztése és szerinte a Mach E végre gyors és környezetkímélő autója lesz a Ford márkának!

A technikai tartalom két akkupakkról szól, 75,7 és 98,8 kWh kapacitással, melyekkel 337 vagy 482 km hatótávot tehetünk meg, a fedélzeti töltő teljesítménye 10,5 kW.

A motor teljesítménye is igen kellemes 210 kW és lesz ebből az autóból egy GT kiadás is, 459 LE-vel, amivel a 0-100 km/h gyorsulás közel 3 másodperc alatt kivitelezhető. A beltérről és az utast kiszolgáló fedélzeti rendszerek természetesen szintén szóba kerültek, amit megnézve azt érezhetjük, ismerős valahonnan:

A fedélzeti rendszer lehetővé teszi az Andoid Auto és az Apple Carplay használatát, valamint 2 db Qi vezeték-nélküli töltővel és USB-C töltőnyílással is várja az utazókat. A mai elvárásoknak megfelelően pedig OTA frissítések fognak a tulajdonos és autója rendelkezésére állni! A kezdőár 43 895 dollár az USA-ban és már most lehet foglalózni 500 dollár fejében!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!