Tesla Roadster – több mint 1000 kilométeres hatótáv

0

Régóta nem halottunk már az új Roadsterről, de a múlt heti Tesla Autonomy Day után egyre több újdonság és hír kerül elő a tűzpiros modellel kapcsolatosan.

Mai cikkünkben már láthattátok, hogy több mint valószínű, hogy az ajtókat biometrikus szenzorokkal fogják ellátni. Ami annyit jelent, hogy elég csak végigsimítanunk az ujjunkat a B-oszlopon és már nyílik is az ajtó. A hátsó csomagtartót is éppen ma mutattuk be.

De akkor a mai nap szóljon a Roadsterről!

2017 novemberében nagyon sok érdekesnek tűnő újítással állt elő Elon Musk, akkor azt hitték, hogy csak a részvényeket akarja az egekbe tornászni. Végül nem így lett, az idő bizonyította, hogy egyre jobb elektromos modelleket építenek. Gondoljunk csak vissza a múlt heti cikkünkre, melyben újabb és nagyobb hatótávú Model S-eket és X-eket jelentettek be. A cikket végig olvasva láthatjuk, hogy milyen szintre ért el a Tesla, és akkor még hol a vég? Reméljük, hogy nem mostanában tudjuk meg!

Viszont az már biztos, hogy a Tesla Roadster 200 kWh-s akkumulátorral érkezik 2020-ban, ahogy Musk megígérte. Akkor cirka 1000 kilométeres hatótávot jelentett be.

Pár napja pedig egy tweetben közölte, hogy jócskán meghaladhatja az 1000 kilométeres hatótávot a Tesla Roadster.

Ezzel pedig egy új korszak kezdődhet az elektromos autók életében. Már senki sem mondhatja, hogy ezek az e-autók alig bírnak pár kilométert.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!