Több darab, szállításra kész Tesla Semi kamiont kaptak lencsevégre

0

Több újonnan elkészült, szállításra kész Tesla Semi teherautót kaptak lencsevégre az autógyártó nevadai üzemében.

Hiába a december 1-jei nagy nap a Tesla életében, mikor Elon Musk átadta az első néhány Tesla Semi kamiont a PepsiCo vállalatnak, még mindig nagyon sok elektromos Semivel tartozik Musk csapata a Pepsinek. Hogy eddig pontosan hány darab Semit gyártott le és adott át a Tesla a Pepsinek azt egyelőre nem tudjuk, ugyanis a Tesla meglehetősen csendben végzi a dolgát. Néha egy-egy nagyobb volumenű eseményt jelent be, de azon kívül semmit.

Zanegler (@HinrichsZane) tweetje szerint, amelyet a Teslarati is megosztott, több kész Tesla Semi várakozott január 10-én a nevadai Gigafactory mellett. A forrás úgy tudja, hogy már csak végső ellenőrzéseken kell részt venniük a Semi kamionoknak mielőtt elhagyhatják a gigagyárat és útnak indulhatnak a PepsiCo felé.

Zane megemlítette, hogy összesen nyolc darab új Tesla Semi teherautót látott a gyár területén. A fenti videóban csak néhány látható, de a szemfüles lesifotós a videó felvétele előtt néhány perccel két Semi-t látott a közeli autópályán, amint próbautat hajtottak végre.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!