Három országban tette ingyenessé töltőit az IONITY

0

Magyarországon, Szlovákiában és Lengyelországban tette ingyenessé töltőit az Ionity.

A Tesla után az Ionity is ingyenessé tette töltőit Magyarországon, Szlovákiában és Lengyelországban március 31-ig. Ezzel a lépéssel az Ionity az ukrajnai háború elől menekülő elektromos autósokat akarja megsegíteni, áll az Ionity közleményében. Továbbá az Ionity segíteni akarja azon elektromos autósokat akik a menekültek és a segélycsomagok szállításában vesznek részt.

Az Ionity kitér arra is, hogy a hálózata egy 28 országon átívelő töltőhálózat különböző nemzetiségű csapattal, köztük ukrán munkatársakkal. Azonban nem számít, hogy honnan jövünk, vagy éppen milyen nyelven van az útlevelünk, amennyiben a szabadságunkat támadás éri akkor cselekednünk kell. Az Ionity támogatni szeretné azon nagyszerű, önzetlen embereket akik felajánlották segítségüket az emberek és a segélycsomagok szállításában. Ezért a mai naptól, egészen március 31-ig ingyenesen használható az összes Ionity töltőállomás Magyarországon, Szlovákiában és Lengyelországban.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!