A Tesla Magyarországon is megnyitja töltőhálózatát más autók előtt

0

Két magyarországi helyszínen kívül Lengyelországban és Szlovákiában is megnyitja a Tesla a Supercharger állomását más elektromos autók előtt.

Alig néhány perccel ezelőtt küldte a Tesla a hivatalos e-mailjét, hogy holnaptól, azaz két óra múlva megnyitja két magyarországi Supercharger helyszínét más elektromos autók előtt is az Ukrajnában kialakult helyzet miatt.

A két magyarországi Tesla Supercharger helyszín Miskolc és Debrecen ahol 8-8 töltő várja a nem csak Tesla járműveket. Továbbá Lengyelországban Trzebownisko városában található töltőjét és Szlovákiában a kassai töltőjét teszi elérhetővé más elektromos autók előtt Elon Musk cége. Idehaza jelenleg ingyenes a Tesla Supercharger hálózata, azonban a lengyelországi és a szlovákiai töltőjét is ideiglenesen ingyenessé teszi a Tesla.

Ezzel is segítve a Tesla az Ukrajnából érkező elektromos autósokat.

A Tesla Club Magyarország Facebook csoportunk nevében bízunk benne, hogy a fenti töltőket tényleg csak a rászoruló elektromos autósok fogják használni! Köszönjük szépen a segítséget!

Térképen így néznek ki a töltők:

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!