Sehol sincs a sorozatgyártás, de frissítik a Tesla Cybertruckot

0

Elon Musk a napokban megerősítette, hogy a Tesla egy négymotoros konfigurációval frissíti a Tesla Cybertruckot.

A Tesla októberben eltávolította a weboldaláról a Cybertruck specifikációit és árait. Ekkor már sejteni lehetett, hogy valami frissítés áll a háttérben és jön a ráncfelvarrott Tesla Cybertruck.

2019 óta a Cybertruck nem változott. Ez idő alatt pedig a Ford, GMC és a Rivian is megjelent a tisztán elektromos pickupjaival, melyek hozzák a kötelezőt. A Cybertruck meg idejétmúlt lett volna, ha így adja ki a Tesla ahogy beharangozta azt 2019-ben. Azonban Elon Musk megerősítette, hogy négymotoros verzióval érkezik meg a frissített a Cybertruck. „A kezdeti gyártási példányok négymotoros változatúak lesznek. Minden egyes kereket egy független elektromotor fog hajtani, ultragyors nyomatékszabályzással.”

Mindez leváltja az eredetileg beharangozott hárommotoros változatot, ami elsőként került volna forgalomba 69.900 dolláros áron.

Az elektromos autózás hatalmasat fejlődött két év alatt és mindezt a Tesla is meglátta. Nem engedheti meg magának, hogy elveszítse a közel 1,2 milliós foglalási bázisának bizonyos százalékát és éppen ezért frissíti a még sorozatgyártás közelében sem levő pickupját.

Majd Elon Musk megerősítette, hogy a Cybertruck hátsókerék-kormányzással is rendelkezni fog és úgy fog tudni mozogni, mint egy rák.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!