Elon Musk a Giga Berlin partin bejelentette, hogy a Tesla Cybertruck inspirálta üveggel piacra dobja a “Gigabier” nevű saját sörét a Teslának.

Musk az évek alatt nagyon sok hülyeséget kitalált. Elég ha csak a Tesla fingópárnára vagy a “This Is Not A Flamethrower” lángszóróra gondolunk. A Teslaquila nevű saját gyártású tequila is egy tréfa részeként született meg – ami néhány óra alatt elfogyott. Furcsa ötletek voltak ezek mind, melyek viccnek tűntek, de megvalósította ezeket a Tesla-kapitány.

A hétvégi GigaFest nevű rendezvényen természetesen Musk is tartott egy rövidebb előadást a Giga Berlinről és elárulta, hogy a Teslának saját söre lesz. Ami nemes egyszerűséggel csak a “Gigabier” nevet kapja.

A Tesla tequilához hasonlóan úgy tűnik, hogy a sör esetében is nagyobb figyelmet kap az üveg maga, mint annak tartalma. Ha jobban megnézzük a Gigabeer üvegét, akkor egyből szembetűnik a Tesla Cybertruck vonalai. Ami több mint valószínű, hogy a Gigabier palackját ihlette.

A vezérigazgató szerint a saját sör megkönnyíti és szórakoztatóbbá teheti az alkalmazottak életét a Giga Berlinben ahol várhatóan 10 ezer ember fog dolgozni. Beszélt még arról is, hogy saját kisvasutat fog építeni, hogy segítse a helyi ingázást. Azonban több infót nem közölt a Tesla közelgő söréről. A teljes előadás az alábbi YouTube videón visszanézhető.

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!