Már a 250 ezret is átlépte a Cybertruck-rendelések száma

0

Sikeres a Tesla Cybertruck! Bátran állíthatjuk, hogy a Tesla első tisztán elektromos-hajtású pickup modellje megnyerte a nagyközönséget magának!

Mai adatok szerint már a 250 ezret is átlépte a megrendelések, azaz az előrendelések száma. Ez azt jelenti, hogy jelen állás szerint ennyi ember fizette be a 100 dolláros foglalót a legújabb Tesla modellre.

A sikerhez hozzátartozik talán az is, hogy jelenleg mindenki erről beszél. Köszönhetően a betörhetetlen üvegnek, amit épp a minap veséztünk ki. Továbbá a Tesla számára csak úgy volt esély a pickup piacra történő betörésre, ha valami egészen mást nyújt. Egészen mást, mint amit az elmúlt években kaptunk és megszokhattunk.

Az biztos, hogy több gyártó is élen jár a pickup szegmensben, de ezek a modellek a megjelenésüktől fogva szinte alig változtak. A Ford F-150 vásárlók négy-öt évente újabb modellt vettek és ez így menne a következő években is, ha nem lenne egy meghökkentő, ám egyben frissességet is hozó új alternatíva. Ami múlt hét pénteken megérkezett Tesla Cybertruck néven!

A legnagyobb magyarországi Tesla Club Facebook csoportunkban jól látható, hogy kezdetben elég sokan ódzkodtak az újdonságtól. De mára pedig egyre többen adnak le rá előrendelést Magyarországról is!

Ha még nem csatlakoztál a Tesla Club Facebook csoportunkhoz, akkor tedd meg ide kattintva minél előbb. Megéri!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!