A német gyártó kisautójának tisztán elektromos változata 2013 októbere óta lopja be magát sokak szívébe és mi is folyamatosan olvassuk az elégedett tulajdonosok véleményeit különböző platformokon. Sokszor előjön azonban a téma, hogy lehetne kicsit nagyobb is az autóba épített akkupakk, hiszen a 18,7 kWh nem mindenkinek nyújt elégséges energiát.

Nekik és sok, eddig csak érdeklődő vásárlónak lehet örömhír Jürgen Stackmann márciusi Twitter üzenete, aminek értelmezése után az jön le, hogy egy jelentősebb bővített hatótávú autóról van szó a posztban:

Úgy gondoljuk, hogy az őszi IAA rendezvényen nem csak a Volkswagen ID 3. és a CROZZ fognak bemutatkozni, hanem egy növelt hatótávú e-Up is, mely a mostani szolgáltatáscsomaghoz képest további elemekkel bővülhet. Várhatóan a két testvérmodell, a Skoda Citigo és a SEAT Mii is megkaphatja a maga elektromos változatát.

Két cikkben is szerepelt a mosatni e-Up!, egyszer amikor elhoztuk Budapestről, egyszer pedig amikor Gaben elvitte egy hosszabb túrára!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/