Elkezdődtek az európai Audi e-tron kiszállítások

0

Régen volt már 2018 szeptember 18, amikor Los Angelesben megtartották az Audi e-tron hivatalos premierjét. Emlékszem, amikor írtam az összefoglalót az eseményről, azzal zártam a cikket, hogy az első kiszállítások ismert dátuma egyelőre csak az amerikai és hogy vajon miért nem beszéltek az európai premier időpontjáról? Akkor azt hittem, hogy komoly késésben lesz nálunk az e-tron, de a mai hírnek igencsak megörültem!

Bár valamiért nem volt márciusban nyilvános, de az Audi már abban a hónapban megkezdte a megrendelt és legyártott autók kiszállítását. A legtöbb e-tron Norvégiába (621) és Németországba (490) került márciusban.
Az Audi e-tron iránti kereslet meglepően magas, a premier óta már 20.000 rendelés futott be az autóra világszerte, ennek 1/3-a egyedül Norvégiából!

Szerencsére az Egyesült Államok sem marad e-tron nélkül, ahol már májusban megindulhatnak a megrendelt autók kiszállításai. Addig is az alábbi reklámmal próbál minél több rajongót szerezni az Audi ott:

https://youtu.be/5lloWmgHj6Y

Kínának kicsit többet kell várnia, oda még hónapot sem adott meg az Audi, csupán annyit lehet tudni, hogy majd valamikor ez év közepétől.

Várunk a fórumunkon, ha Te is azon szerencsések között vagy aki rendelt magának e-tront és elmondhatod a véleményed, troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!