Plug-in hibrid lett a Mitsubishi Engelberg

0

Az előzetes várakozások sajnos nem jöttek be, legalábbis a hajtásláncra vonatkozóan biztosan nem, hiszen a sajtó tisztán elektromosnak várta a Mitsubishi legújabb SUV kivitelű járművét. De aki ezt várta, annak csalódnia kellett, ugyanis a most zajló Genf motor Show-n a márka bemutatta hivatalosan is az autót, ami végül az Outlanderhez hasonlóan plug-in hibrid hajtást kapott.

Az SUV teljes neve Mitsubishi Engelberg Tourer Concept és ha másra nem is jó a mostani bejelentés, arra biztosan, hogy az Outlander következő frissítésébe érkező technológiákat kicsit alaposabban is szemügyre vehessük.

A név a híres svájci sípálya után érkezett meg a japán gyártó mostani típusához. Akkumulátorok tekintetében még titkolózik a Mitsubishi, csupán annyit árultak el, hogy a WLTP szerinti tisztán elektromos hatótáv 70 km, ami jelentősen magasabb a jelenlegi Outlander 45 km WLTP hatótávjához képest. Ha a 2,4 literes benzines erőforrást is hozzávesszük az Engelberg képességeihez, akkor 700 km-t kapunk a teljes hatótávra.

[vc_video link=”https://youtu.be/vlkJIsA0dB4″ align=”center”]

Az Outlanderhez képest a már most tudható egyik nagy újdonság a 3. üléssor, ami kifejezetten jól jöhet sok potenciális vásárlónak!

Regisztrálj az új fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. Regisztrálj még ma! “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/