Csökkentette a Tesla a Model 3 árát Magyarországon

0

A Tesla még tavaly október végén mutatta be Magyarországon a Highland kódnéven néven ismert Model 3 frissítését. Ekkor a Tesla legkisebb modellje ugyan azt az árat kapta meg, mint elődje. A hétvégén azonban csökkentette a Tesla a Model 3 árát Magyarországon.

Ember legyen a talpán aki követni tudja a Tesla árazását. Gondolok itt a négyféle elektromos modellre, és a hozzá választható extrákra, vagy az „önvezetés” különböző szintjeire. Bár utóbbi árain idehaza nem igazán változtat a Tesla, ellenben Amerikában. Elon Musk kedvenc szerelemgyereke, az örök életig várható „Full Self-Drive” árát éppen a napokban csökkentette a texasi székhelyű vállalat 12 ezer dollárról 8000 dollárra az USA-ban. Továbbá a Model Y is kapott egy 2000 dolláros árcsonkítást a tengerentúlon, ami lehet, hogy Európába is hamarosan megjelenik.

Cikkünk apropója most inkább Magyarországra hegyeződik ki, ugyanis a Tesla megvágta a Model 3 árát idehaza. Méghozzá az alábbiak szerint:

2023. április 142024. április 21
Tesla Model 317 846 900 Forint17 056 900 Forint
Tesla Model 3 Long Range21 346 900 Forint20 556 900 Forint

Továbbá a legerősebb Tesla Model 3 – amit eddig Performance modellként ismertünk – várhatóan a napokban jelenik meg számtalan technikai és kényelmi újítással. Ennek az ára és a pontos technikai paraméterei azonban még várat magára.

Amennyiben most rendelnél Teslát, akkor használd az ajánlói kódunkat, hogy három hónapig ingyen kipróbálhasd a Tesla Enhanced Autopilot (EAP) funkcióját. Erre még április 30-ig van lehetőség, mert a Tesla csapata a jövőben frissíteni fogja az ajánlói programját is. https://www.tesla.com/hu_hu/referral/gbor510321

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!