A Magyarországon gyárat építő autógyártó lett az UEFA mobilitási partnere

0

A BYD, a világ vezető új energiajárművek gyártója (NEV) az UEFA 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság (UEFA EURO 2024™) hivatalos partnere és hivatalos e-mobilitási partnere lesz. Ez az úttörő együttműködés az UEFA-val (Európai Labdarúgó-szövetség) az első szponzori szerződést jelenti egy NEV-gyártóval (konnektorról tölthető New Energy Vehicles) a bajnokság történetében.

A BYD szponzorációja összhangban van az UEFA azon céljával, hogy egy zöldebb és fenntarthatóbb UEFA EURO 2024™ bajnokságot szervezzen, amely egyesíti a futball izgalmát a környezeti felelősségvállalás iránti elkötelezettséggel. Ezt a szellemiséget a BYD is magáénak tudja, amely márka világelső az elektromos járművek gyártásában és azt tűzte ki célul, hogy az e-mobilitásra való átállást elérhetőbbé, megfizethetőbbé teszi az európai fogyasztók számára, úgy hogy prémium és emlékezetes ügyfélélményt biztosít.

Az UEFA EURO 2024™ partnereként a BYD még nagyobb közönséghez juthat el ezzel a népszerű eseménnyel, ami arra is lehetőséget ad, hogy a márka a kiválóság iránti szenvedélyét, az állandó fejlődésbe és a jobb teljesítményre inspiráló egészséges versenybe vetett hitét is demonstrálja. Ennek egyik mozgatórugója a BYD környezetvédelem iránti elkötelezettsége és az éghajlatváltozás fenntartható innováción keresztüli kezelése.

Az UEFA EURO 2024™ tíz világszínvonalú németországi stadionban kerül megrendezésre 2024. június 14. és július 14. között. Az UEFA EURO 2024™ hivatalos partnereként és hivatalos e-mobilitási partnereként a BYD a fenntarthatóságot tartja a középpontban azáltal, hogy új NEV járművek széles skáláját kínálja fel a különböző érdekelt felek számára a verseny ideje alatt.

A BYD emellett az UEFA EURO 2024™ egyes helyszínein bemutatja majd az ügyfelek és a futballrajongók ezrei számára a legújabb elektromos modelljeit és csúcstechnológiás megoldásait, demonstrálva ezzel a márka elkötelezettségét a környezetbarátabb és intelligensebb járműmegoldások iránt. Ezenkívül a BYD jelen lesz a hivatalos szurkolói zónákban, a szurkolókat élő meccsközvetítésekre és szórakoztató eseményekre invitálva, ezzel is tovább emelve a futballünnep fényét.

Michael Shu, a BYD Europe ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A BYD örömmel csatlakozik az UEFA EURO 2024™ labdarúgó-Európa-bajnoksághoz, és büszke arra, hogy első e-Mobility partnere lehet ennek a rangos sporteseménynek, amely lehetővé teszi számunkra, hogy bemutassuk legújabb fejlesztéseinket az elektromos járművek terén. Fontos, hogy a partneri megállapodás is megerősíti a BYD márka elkötelezettségét a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése mellett a zöldebb jövő érdekében, amelyre az UEFA EURO 2024™ is nagy befolyással lesz.”

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!