Opel Mokka-e: erősebb motor és 20%-kal nagyobb hatótáv

0

Az Opel Mokka-e az egyik legnépszerűbb elektromos autó a B-SUV kategóriában, amely újgenerációs, 156 lóerős motorjával immár 406 kilométert tesz meg egyetlen feltöltéssel.

A hatótávolság az egyik kulcskérdés tölthető elektromos autó vásárlása során – az újgenerációs Opel Mokka-e (https://www.opel.hu/autok/mokka-modellek/mokka-e/attekintes.html) pedig kimondottan erős versenyző a mezőnyben. A korábbi 330 kilométeres hatótávolság már így is elegendő volt a napi rutin fenntartásához, de a 406 kilométer már azt jelenti, hogy egy töltéssel akár egy hétvégi kirándulásra is el lehet indulni.

Az új motor is jelentősen javítja a Mokka-e vezetési élményét. A 156 lóerős teljesítmény és a 260 Nm-es csúcsnyomaték gyors és dinamikus vezetési élményt biztosít. A 0-100 km/h-s gyorsulás mindössze 8,7 másodpercig tart.

Felvillanyozó teljesítmény

Az Opel Mokka-e számos más újdonsággal is gazdagodott. Az új, 54 kWh-s akkumulátor gyorsabb töltést is lehetővé tesz. 100 kW-os egyenáramú töltővel mindössze 30 perc alatt 80%-ig feltölthető az autó, és már indulhatunk is.

Az új motor hatékonyabb, mint az előző generációs motor, ez pedig a fogyasztást is kedvezően befolyásolja. A WLTP szabvány szerint a fogyasztás 15,2 kWh/100 km.

Az új Opel Mokka-e gazdag felszereltsége több új biztonsági funkcióval bővült, például automatikus vészfékezéssel, sávelhagyás-figyelmeztetővel és adaptív tempomattal, míg az Opel Connect folyamatos online kapcsolatot nyújtó funkciói tovább növelik a kényelmet és a biztonságérzetet.

Látni és látszani

Az Opel Mokka-e bátor színeivel és merész designjával egyedi és feltűnő autó, amely biztosan nem marad észrevétlen a forgalomban. A modell új, élénk színekben is elérhető, mint az Ikone zöld vagy a Kosmos vörös, melyek hűen tükrözik az Opel új, merészebb stílusát, LED-es fényszórói és jellegzetes hátsó lámpái modern és sportos megjelenést kölcsönöznek az autónak. 

Az Opel Mokka-e továbbra is az egyik legvonzóbb elektromos autó a B-SUV kategóriában. Az újítások pedig tovább erősítik a Mokka-e pozícióját. Egy még erősebb, hatékonyabb és hatótávolságában is javított városi SUV modell, melynek 20%-kal megnövelt hatótávolsága jelentős előnyt jelent a mindennapi használat során, új motorja pedig még élvezetesebbé teszi a vezetést akár hosszabb távon is.

Még több Opel Mokka-e: https://www.opel.hu/autok/mokka-modellek/mokka-e/attekintes.html

Értesülj időben a legfontosabb elektromos autós hírekről! Kövess minket Facebookon, X-en, Instagramon, vagy iratkozz fel Google News és YouTube-csatornánkra!

Támogató
PR cikkek, támogatott tartalmak megjelenítése. Bővebb információ az admin kukac e-cars.hu e-mail címen kérhető.