Megalakult a Magyar Tesla Tulajdonosok egyesülete

0

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal elindult hazánk hivatalos Tesla Owners Club-ja.

Az Owners Club-ok a Tesla által elismert és vele szorosan együttműködő szervezetek, melyek a tulajdonosok és a gyártó közti közvetlenebb kommunikációt hivatottak elsősorban ellátni. A Tesla havonta hallgatja meg az Owners Club vezetőinek a véleményét és észrevételeit, de komolyabb ügyek esetében közvetlen kapcsolatban állnak Elon Musk autógyártó vállalatával.

Hosszú út volt mire a Tesla Owners Club Magyarország hivatalosan is megalakulhatott és elindult. Egyik alapítónk Szijártó Gábor hozta fel az ötletet, és kereste meg a program felelősét a Teslánál 2020 végén, hogy szeretnénk Magyarországról is csatlakozni a programhoz. Azonban a hivatalos Tesla jelenléte nélkül csak később tudtuk folytatni a partneri megbeszéléseket.

Végül hosszas egyeztetés után 2022. február 24-én Pálinkás Attila, Szijártó Gábor és Nagy Gábor elnöklésével megalakult a Tesla Owners Club Magyarország Egyesület. Ez a nonprofit szervezet kapta meg a Teslától a jogokat az Owners Club programhoz való csatlakozáshoz és a Tesla védjegyek használatához. Az ezt követő majd egy éves időszakban a Club és a Tesla közti többszöri egyeztetés eredményeként elindult weboldalunk, ahol várjuk azon Tesla tulajdonosok regisztrációját, akik szeretnének a klubhoz csatlakozni.

A Tesla Owners Club Magyarország vezetősége jelenleg azon dolgozik, hogy a jövőben a Tesla tulajdonosok klubtagjai minél több előnyt élvezhessenek partnereink által. Legyen az kedvezmény, vagy extra szolgáltatás. Emellett a Tesla Owners Club Magyarország a jövőben jelentős szerepet fog vállalni abban, hogy az új Tesla tulajdonosok könnyebben lépjenek az elektromobilitás útjára, és megtapasztalhassák az igazi Tesla élményt.

A Tesla Owners Club Magyarország elkötelezett a hazai elektromobilitás fejlődése és széles körű elterjedése mellett is.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!