Így szerezz MOL Move pontokat egyszerűen, a Plugee-val!

0
Reklám

Jó hírünk van az elektromos autósoknak: januártól a Plugee alkalmazás összeköthető az ingyenes MOL Move fiókkal így a felhasználók minden, MOL Plugee rendszerben történt töltés után MOL Move pontokat kapnak. Az így összegyűlt pontok szintén alkalmasak a szintlépéshez mellyel különböző kedvezmények is igénybe vehetőek. Így akár töltés közben egy egy ingyenes kávé, vagy szendvics, hot-dog is lehet a sofőrök jutalma.  

Januártól már a Plugee töltéssel is lehet MOL Move pontokat szerezni a MOL ingyenes digitalizált applikációjában. Minden 1 kWh töltés után két Move ponttal gazdagodhatunk, ha pedig egyszerre legalább 30 kWh-t töltöttünk, akkor plusz 60 MOL Move pontot kapunk ajándékba.

A két fiók összekötése rendkívül egyszerű:

Reklám

A MOL Move applikációban a Profilom menüben érhető el a „Limo & Plugee” menüpont. Itt a „MOL Plugee összekapcsolás” gombra kattintva megadhatod 6 jegyű Plugee vevőkódodat, és már indulhat is a pontgyűjtés. Amennyiben nem tudjuk a vevőkódunkat, abban az esetben nyissuk meg a MOL Plugee alkalmazást, majd azon belül a „Fiókom / Csomag” menüpont alatt található a 6 jegyű vevőkód! 

A MOVE alkalmazásban a felhasználók nyomon követhetik pontegyenlegüket, a hűségprogramon belül elért szintet (Green, Silver, Gold, VIP), a korábbi tevékenységeiket, vásárlásaikat, valamint az elérhető kuponok és kedvezmények választékát is. A pontok gyűjtésével lehet szintet lépni, ahol az automatikus és egyre bővülő kedvezmények mellett személyre szabott kedvezmények várják a felhasználót. 

Minden szint eléréséhez, illetve már magához a belépéshez is ajándék társul, így például már a programhoz frissen csatlakozó Green szintű vásárlók is egy ajándék termékkel (kávé, energiaital vagy chips) indítják a MOL MOVE használatát. A MOL MOVE kulcseleme a játék, azaz a gamifikált promóciók rendszere és az egymásra épülő kedvezmények struktúrája. 

Év elejétől pedig a MOVE új funkcióval bővült: a számos személyre szabott ajánlat, kupon és játék mellett már a MOL Plugee fiókkal is összekapcsolható, így annak használatával is gyűjthetőek a MOL MOVE pontok. Ez azt jelenti, hogy hazánkban a közel 50 ezres zöld rendszámos közösséghez tartozó elektromos autósok is élvezhetik immár a MOVE-hoz kapcsolódó gasztro ajánlatokat. 

Töltsd le az Plugee appot!

MOL Plugee   

MOL Plugee – Apps on Google Play

Csatlakozz a MOL Move-hoz!

PR cikkek, támogatott tartalmak megjelenítése. Bővebb információ az admin kukac e-cars.hu e-mail címen kérhető.