Árat emel a Mobiliti a töltőoszlopain

0

Az MVM Csoport tagjaként működő MVM Mobiliti Kft. 2022. május 10-én módosítja a Mobiliti töltőhálózatába tartozó 1500 töltési pontján az árszabást.

Jelenleg a Mobiliti regisztrált ügyfelei a 100 Ft-os percdíj helyett továbbra is a tavaly nyáron bevezetett, kedvezményes 80 Ft-os percdíj mellett tölthetik autóikat a 40 kW-nál magasabb teljesítményű MVM Mobiliti töltőállomásokon.

A regisztrált ügyfeleknek szóló töltési árak az alábbiak szerint alakulnak 2022. május 10-étől:

A Mobiliti az MVM Csoport által biztosított megújuló villamos energiából származó zöldenergiát kínál az elektromos autósok számára.

Az MVM Mobiliti folyamatosan fejleszti applikációját új funkciók és szolgáltatások bevezetésével. A meghatározott címletekben elérhető, feltölthető egyenlegekkel, úgynevezett prepaid kuponokkal nem csak tervezhetővé válik a töltések költsége, de használatával kedvezményes árakon tölthetnek a Mobiliti regisztrált ügyfelei.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!