Polestar Precept – a Polestar következő elektromos autója

0

A Polestar a Precept koncepcióját a Genfi Autószalonon szerette volna bemutatni, de az idén elmaradt. Éppen ezért online újabb részleteket és videót is közzé tett a gyártó a Polestar 3 előfutáráról.

A Polestar 3 SUV-formát fog majd ölteni, mely külsejének legtöbb elemét a Precepttől veszi át. A gyártó vezérigazgatója, Thomas Ingenlath a következőket mondta az újdonságról: „Az emberek folyamatosan érdeklődnek a Polestar jövőjével kapcsolatban. Természetesen most még nem tudjuk ezeket megmutatni, de a Precept az irányt sejteti. A külcsín mutatja, hogy hova tartunk fenntarthatóság szempontjából, és a digitális felhasználói élmény előnézete egyben jellemző lesz a Polestarra később. A Precept a Polestar konkrét jövőjét mutatja meg, nem valami puccos, álomszerű, sci-fiből kiragadott dizájnt. Ez a valóság, ez fog érkezni.”

A Precept koncepció egy új megközelítésben mutatja be az eddigi Polestar és Volvo modelleken már megszokott dizájnt. Az újdonság belső tere ugyanolyan modern, mint kívül. A Polestar 2-ben debütáló androidos infotainment rendszer fejlesztésen ment keresztül, de szemkövető kijelzők, és letisztultabb ülések is láthatóak.

A koncepció több része a lehető legfenntarthatóbb módon lett készítve, számos vegán anyaggal. Az ülések borítása 3D-kötött műanyagból készült, melyek 100%-ig PET-palackok újrahasznosításából készültek.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!