Nagyon úgy tűnik, hogy a Renault sem marad ki a tisztán elektromos SUV bizniszből, ugyanis, ha hihetünk a pletykáknak akkor még az idén bemutatnak egy Captur méretű elektromos modellt.

Hirdetés

Az új ZOE-t és az Európába Daciaként érkező City K-ZE-t (Dacia Spring) követő, egyelőre névtelen darab az új, CMF-EV platformra épül, csakúgy mint a Genfi Autószalonra készített Morphoz tanulmány, írja a L’Argus.

A cég belső köreiben BCB-ként ismert újdonság nagyjából a Captur alatt lesz méretben. Több különböző teljesítmény és kapacitás is elérhető lesz, valamint a legmagasabb felszereltségű modellel akár 600 kilométert is meg tudunk tenni egyetlen feltöltéssel.

A francia cikk a forrásait nem fedte fel, ezért óvatossággal kezeljük az információkat. A cikkben az új típus bemutatását szeptember 29. és október 11. közötti Párizsi Autószalonon mutatták volna be, de kiderült, hogy ezt az eseményt is törölték!

A gyártás a Renault Douai gyárában kezdődhet, ahol jelenleg az Espace, Scenic és a Talisman készül. Ha minden jól megy akkor jövő tavasszal érkezhetnek meg az első modellek a márkakereskedésekbe, 37 100 Euró körüli áron!

Kíváncsian várjuk!