Igazán remek hírt közölhetünk, hiszen a Hyundai sajtóközleménye értelmében hamarosan drasztikusan csökkenhet a várakozási idő egy új elektromos Kona megrendelésekor. Ez természetesen az európai kiszállításokra értendő, köszönhetően a márka cseh gyárának, ahol hamarosan indul a tisztán elektromos Kona gyártása.

Hirdetés

A cseh gyártásról már tavaly nyáron beindultak a pletykák, amik így most már hivatalosnak tekinthetők, ennek fényében talán valós lesz a Hyundai azon ígérete, hogy 2020-ban háromszor akkora elektromos Kona készlet áll majd az európai vásárlók rendelkezésére, mint a korábbi években!

„Hallgatunk vásárlóinkra, éppen ezért hoztuk meg a döntést, hogy kielégíthessük vásárlóink igényéit elektromos járműveinkre” – Mondta Dong Woo Choi, a hyundai Motor Europe vezérigazgatója. Hozzátette azt is, hogy Európában jelentős növekedési potenciált látnak az elektromos járművek tekintetében.

A gyártási számokról, valamint a helyben történő gyártás miatti esetleges árcsökkentésről nem beszélt a Hyundai, ezek majd vélhetően a jövő kérdései maradnak.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/