Foglalózható a Fisker Ocean

0

November elején került ki az internetre pár fotó az észak-amerikai Fisker vállalat elektromos SUV-járól, amit ráadásul elérhető árúként hirdettek anno. Akkor pár sejtelemes fotón túl még csak a nevét tudtuk meg, Fisker Ocean.

Most pedig már foglalózható is az autó, bár a cég furcsamód leginkább lízingelni szeretné ezeket az autókat, havi 379 dollár és további 2999 dollár egyszeri költség fejében. A cég elmondása szerint ezt a modellt számos komoly megrendelő igényei alapján alakították ki, szóval elméletileg életképes lesz ez a modell. A végső ár továbbra sem ismert azok számára, akik mégis megvennék az autót, de valahol 40ezer dollár alatt számíthatunk rá.

A specifikációk sem ismertek még, ezek megismeréséhez egészen 2020 január 4-éig kell várnunk, míg az első Oceanök 2022-ben kerülhetnek a bérlőkhöz/vásárlókhoz.
A foglaló mértéke 250 dollár, melyet a vonatkozó weboldalukon tehetnek meg a szerencsés amerikaiak!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!