Teaser videón az első elektromos Mazda beltere

0

Közeledik az október 23 és a Tokyo Motor Show, ami hagyományosan az ázsiai, leginkább a japán márkák terepe. Ezt az alkalmat ragadja majd meg a Mazda, hogy bemutassa első, tisztán elektromos járművét a nagyközönségnek. Pontosabban létezett már 2012-ben a Mazda 2 (vagy más néven Demio), ám ebből csupán 100 darabot gyártottak, azokat sem akárkinek.

De most a Mazda remélhetőleg nagyobb darabszámmal készül az újdonságból, aminek belteréről az alábbi 15mp-es kisfilmet tette fel a Youtube-ra, egy kis kecsegtetés gyanánt:

A külsőről talán annyit biztosra vehetünk, hogy a CX-30 alapjaira épít, mint ahogyan az az augusztus végén Norvégiában látott Mazda is:

A prototípus gyomrában a most ismerhető információk szerint egy 35,5 kWh-s akkupakk található, ami egy 105 kW (142 LE) teljesítményű elektromos motort hajt meg, 264 Nm nyomaték mellett. A villámtöltés szabványáról nem szólnak még a hírek. Pár nap és kiderül!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!