A Tesla egy komoly mérnökcsapatot toboroz Kínában, és nem csak a Gigafactory részére

0

A Tesla jelenleg alvállalkozókon keresztül dolgoztatja a legtöbb munkását a Gigafactory 3 körül, de egyre nő majd a gyári alkalmazottak száma is. Éppen ezért a kaliforniai e-autó gyártó komoly toborzókampányba kezdett.

Jelenleg több mint 200 sanghaji állást hirdetnek a Tesla weboldalán. A többség a Gigafactory 3 gyártási részlegére fókuszál, de Elon Musk nemrég a Twitteren jelezte, hogy új munkatársakat keresnek a gyárat és az autókat érintő szoftver és firmware fejlesztésekre.

A kínai munkaerőpiac egyre telítettebb, a jobb cégeknek pedig meg kell küzdeni egymással a legjobb fejlesztőkért. A Gigafactory 3 és a Kínában gyártott Model 3 sikerere pedig nagymértékben függ a Tesla kínai csapatán.

Múlt héten a kínai Gigafactory 3 átesett egy állami ellenőrzésen, amin minden gyárnak át kell mennie a gyártás megkezdése előtt. Természetesen a Gigafacotry 3 megfelelt minden követelménynek!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!