Audi e-tron Sportback: November 19-én lesz a premier

0

Már 2017 májusában olvasható volt nálunk a hír, hogy az Audi egy igazán sportos formájúra vett típussal készül, ami az azóta már bemutatott e-tron SUV testvére.

Az idő rohan, gyorsan eltelt az a két év, legutóbb már országúton csípték el a típust idén februárban, igaz akkor álcafóliában volt látható! Most pedig már azt is tudjuk, hogy mikor és hol lesz az Audi e-tron Sportback premierje: 2019. november 19. – Los Angeles Autoshow!

Erről az információ az Auditól jött, pontosabban Frankfurtban beszélt a várható fejleményekről az egyik vállalati előadó.

Nevéhez hűen a nagytestvér e-tron SUV formai alapjaira építkezik majd, de a hátsó rész inkább a kupék formavilágát idézi meg, várhatóan a hátsó utasoknál meglévő fejtér, valamint a csomagtartó méretének rovására. Az ár is valamivel magasabb lehet végül, mint az e-tron SUV esetében.

A műszaki tartalomról csak találgatások vannak jelenleg, de a külföldi autós médiumok 300 kW teljesítményről, 664 Nm nyomatékról és egy három motoros performance modellről is beszélnek. A novemberi premier után már 2020 tavaszától beindulhat a gyártás!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!