Megértük ezt is! Annyi év várakozás és kiszivárgott információk után tavaly szeptember 18-án bemutatták az Audi tisztán elektromos SUV-ját az e-tront San Franciscóban.

Hirdetés

A bemutató óta sajnos többször halasztani kellett a modell szállítását, vagy egyéb szoftveres okok miatt késtek a megrendelt modellek. Visszahívási akciót is elrendeltek, mert az akkupakk hűtőkörében szivárgás léphetett fel.

Most viszont visszatért az Audi, egy több mint valószínű 100%-osra csiszolt elektromos modellel és mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél több vásárlóhoz eljussanak.

Minél több vásárló az e-tront válassza. Akár a már meglévő Tesla tulajdonosok is! Azonban nem biztos, hogy az Audi jó helyen kopogtat, mikor a Tesla tulajdonosokra próbálja ráerőltetni egy agresszív marketingstratégiával az elektromos modelljét.

A német Teslás közösségnek már többször is feltűnt, hogy az Audi a Superchargerek közvetlen közelében parkoltat e-tron modelleket hatalmas molinókkal. Amolyan alternatívaként, hogy a jelenlegi Tesla tulajdonosok tartság azért szem előtt a német márkát is. Akár úgy, hogy a Supercharger álláson hagyják az e-tront:

Volt olyan eset is mikor, az Audi kétnapos e-tron tesztet ajánlott fel olyan Tesla tulajoknak akiknek korábban Audijuk volt. Továbbá fotóst is akartak küldeni, aki dokumentálná az e-tronnal való ismerkedést és elmondanák élményüket a tesztet követően.

Mit gondolsz? Okos húzás az Audi részéről a fenti stratégia, vagy épp ellenkezőleg?

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/