Hát eljött ez a pillanat is, hiszen mióta Elon Musk bejelentette a V3 Superchargereket, sok Tesla tulajdonos várta ezen oszlopok megjelenését! Pár V3 oszlop persze már eddig is létezett, de azok inkább kísérleti jelleggel üzemelnek.

Hirdetés

Ám A Tesla most gurított egy nagyot és Las Vegasban átadták az első olyan Supercharger állomást, aminek 24 darab V3-as töltője van. De itt nem álltak meg a tervezéskor, hiszen prezentációs jelleggel a teljes Tesla ökoszisztémát felvonultatja itt a vállalat.

Az oszlopok energiaellátását napelemek által termelt energia segíti, melyek a Tesla saját Powerpack akkumulátoraiban tárolódnak a későbbi felhasználásig. Ez az állomás pedig kiválóan prezentálja Elon Musk azon tervét, ami egy ilyen komplett e-autós töltőállomásra vonatkozik: V3 SuC, napelem és akkumulátor a megtermelt energia tárolásához.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/