Tovább gondozza a BMW az i3 sorsát!

0

Jó hírünk van minden i3 rajongónak, hiszen szeretett modelljükről nem veszi le a kezét a gyártó. Legalábbis, ha lehet hinni az i divízió vezetőjének, Robert Irlinger-nek. Elmondása szerint ugyanis a BMW i3 és i3s biztosan gyártásban marad még egy ideig és fejlesztéseket is kapnak majd a modellek.

„Még mindig van további potenciál a típusban, mi pedig mindig elemezzük a piac elvárásait, legyen szükség bármire – nagy, vagy kis frissítésre. De ami biztos, hogy lesznek. Ha az akkumulátort vesszük alapul, elég jó visszajelzéseket kapunk a legfrissebbről (120 Ah), amik teljesen megfelelőek. Ha az autót városi környezetben használjuk. De jön még valami, hamarosan meglátják önök is”


Az aktuális BMW i3 gyomrában egy 42,2 kWh-s akkucsomag lakik, amivel nagyjából 260 km valós hatótáv is elérhető, ami 30 %-os növekedés az előd akkucsomagjához képest. Azt azért el kell mondanunk, hogy a 2013-as bemutatás óta a az akkupakk méretén túl a BMW nem igazán nyúlt az i3 dizájnelemeihez, de miért is tenné, hiszen az autó a mai napig feltűnő jelenség, bármerre is járjon!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!