Igen! Megértük ezt is!

Hirdetés

Vasárnap derült ki, hogy a harmadik magyarországi Tesla Supercharger az M5-ös autópálya 147-es kilométerénél található Family Hotelnél lesz beüzemelve. Pontos időpontot sajnos még nem tudunk, de több mint valószínű, hogy nem kell sokat várni rá!

Mára pedig ismét felkerült egy érdekes jelölés a Tesla térképére, Budapesten. Az új jelölés egy villáskulcs, ami a szervízt jelöli:

Egyelőre még csak a Coming Soon, azaz a hamarosan üzenet fogad bennünket. Se helyszín, se időpont! Továbbá a Tesla careers oldalán sem találhatunk még magyarországi vonatkozású állásokat, de hamarosan ez változhat!

Tehát a jó hír, ha megnyílik a szervíz akkor nem kell Bécsig utazni és ott kivárni a hosszú sort. A magyarországi szervíz centerre viszont már számítani lehetett, ugyanis a május 25-én megnyílt budapesti Tesla bemutatóterem megnyitóján elhangzottak alapján előrehaladott tárgyalások folynak a hazai szervízzel kapcsolatban.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/