A lakóautó használat egy külön élmény, vagy bejön valakinek, vagy hallani sem akar róla, a két véglet között nagyon nincsen átmenet. A lakóautós fele a Tesla rajongóknak már régóta rágja a gyártó fülét, miszerint igazán készíthetnének egy olyan elektromos lakóautót, ami magában foglalja egy Tesla jármű minden előnyét! Autóban alváshoz már most is létezik egy úgynevezett kemping és party-mód, de azért az nem az igazi élmény.

Valaki az Egyesült Államokban úgy döntött, nem vár tovább a Teslára és maga veszi kézbe a dolgokat. A Michigan Állam-béli Travis Rabenberg fogta a saját Tesla Model S autóját és nekiállt átalakításokat eszközölni azon, hogy a végeredmény egy használható lakóautó legyen. Technikai részleteket egyelőre nem kívánt az úr elárulni a sajtó érdeklődő munkatársainak, de azért pár renderelt képet nyilvánosságra hozott:

Első ránézésre nem igazán mutat harmonikus együttest az autó első és a hátsó fele, bár ez szubjektív vélemény. A kinyitható tető, amin napelem is van, viszont egy kiváló ötlet! Arról nem beszélve, hogy ez továbbra is egy Model S, így a Supercharger használat mellett minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit csak egy Tesla tudhat a magáénak!

Az autó teljes valójában idén április 17-én mutatkozik be a Michigan Energy Office nevű rendezvényen, így ha érkeznek újabb hírek az autóról, mindenképpen beszámolunk arról nektek!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/