A pletykák szerint ma mutathatja be a Tesla a megújult Model 3-at

0

Tavaly év végén reppentek fel először azok a pletykák, mely arról szóltak, hogy a Tesla alapjaiban fogja frissíteni a Model 3-at. Akkoriban 2023 második felére prognosztizálták a „Highland” kódnevet viselő projektből származó modell megjelenését. Az utóbbi időben azonban több olyan Tesla Model 3 prototípust kaptak lencsevégre ami erősen álcázva volt, de biztosra mondható kémfotó egyszer sem készült a megújult Tesla Model 3-ról.

Most viszont a Bloomberg legfrissebb forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a Tesla csütörtökön, azaz ma mutathatja be a frissített dizájnnal ellátott Model 3-at. A dátum azért is érdekes, mert a Tesla vezérigazgatója Elon Musk a napokban Kínában tartózkodik és ennek apropójaként jelentek meg azok a pletykák, hogy megvillantják a frissített Model 3-at és bejelentik az FSD Beta programjuknak a kínai bevezetését.

„Az ügyben jártas személyek szerint a Tesla azt tervezi, hogy megvillantja a frissítésen átesett Model 3 szedánt miközben Elon Musk vezérigazgató újra ellátogat a sanghaji gigagyárba.”

Hogy mennyire valósak a Bloomberg pletykái az a mai napon kiderül.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!