Sorozatgyártásba kerülhet végre a Faraday Future FF 91?

0

Február 23-án, azaz holnap újra bemutatják a Faraday Future FF 91 modellt és talán kiderül, hogy mikor kezdik meg az elektromos modell sorozatgyártását.

A Faraday Future nevét szerintem nem sok olvasónknak kell bemutatni, hisz 2017 óta ismerjük és velünk van. Kicsit olyan, mint a Fisker. Mutatnak is valamit, meg nem is. Egyszer megvan a pénz a gyár építésre, majd szinte a csőd szélén táncol a gyár.

Most azonban úgy néz ki, hogy főnixmadárként támad fel a Faraday Future, és jelezte, hogy február 23-án, azaz holnap másodjára is bemutatják a Faraday Future FF 91 nevű modelljüket, és talán a sorozatgyártás időpontja is kiderül.

A Faraday Future kivételesnek számított abban az időben mikor bemutatták a maga 1050 lóerős, három elektromos motoros hajtásával és 2,39 másodperces sprintjével. Egyetlen töltéssel a gyártó szerint az FF 91 608 kilométert tudott megtenni és a 200 kW-os egyenáramú töltőjével pikk-pakk fel lehetett volna tölteni.

Viszont ezen specifikációk változhattak az évek során. Mindenesetre holnap minden kiderül és talán ígéretet kapunk a sorozatgyártás időpontjára is. Annyi biztos, hogy a Faraday Future még nincs elkésve, hisz a nagy elektromos boom még csak most következik.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!