Átadták az első frissített Tesla Model X-eket

0

Nagy nap volt hétvégén a Tesla életében, ugyanis ekkor kezdődött meg a frissített Tesla Model X-ek szállítása. A Tesla egy kis eseményt is szervezett, ahol maroknyi tulajdonos vehette át a frissített Model X-ét.

Június 10-én mutatta be a Tesla a frissített Model S-t és X-et. Majd több hónappal a bemutató után végre elindult a frissített Model X átadása is. A legfrissebb hírek szerint az első öt darab X-et október 16-án adták át a Tesla kaliforniai Fremontban található gyárának udvarán.

A Tesla Motors Club sunnyvaletree nevű felhasználója posztolt pár képet és egy videót az átadásról.

Eközben a Tesla egy új oktatóvideót is közzé tett a Model X-ről, amit a „Meet Your Model X” nevet kapta. A videóban alapvető dolgokat látni, melyek közösek a frissített Model S-sel, de mindenképp hasznos az új felhasználók számára.

Jelenleg a Model X gyártási ideje jelentős, a Long Range és a Plaid verzióra május-júniusig várni kell az USA-ban. Míg idehaza, 2022 év végéig várni kell a frissített Model X-re.

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!