Elon Musk mindig a Twitteren szólja el magát, vagy a hivatalos csatornáján jelenti be a legfrissebb híreket. De volt már olyan is, mikor csak egy szimpla baromságot Tweetelt.

Múlt héten egy kicsit lelkizős stádiumban volt Musk, ugyanis elismerte, hogy “mindig van némi esély” arra, hogy a Tesla közelgő Cybertruck pickup modellje “megbukik”. Továbbá azt is megerősítette, hogy a Cybertruck “gyártási dizájnja” ugyan az marad, mint amit bemutatott a Tesla.

Egészen pontosan azt írta a Tesla első embere, hogy: “Hogy őszinte legyek, mindig megvan az esély arra, hogy a Cybertruck megbukik mert annyira nem hasonlít semmire. Nem érdekel. Másokkal ellentétben nagyon szeretem. Más teherautók úgy néznek ki, mintha ugyanazok lennének, de a Cybertruck úgy néz ki, mintha a jövőben élő idegenek készítették volna.”

A 2019-es bemutató óta ömlöttek az élőregisztrációk a Tesla újdonságára, a Cybertruck pickupra. Szeptemberben a Tesla éves részvényesi közgyűlésén Elon Musk nyilvánosságra hozta, hogy annyi megrendelés érkezett a pickupra, hogy a Tesla abbahagyta a számlálást.

“A megrendelések gigantikusak, több mint félmillió előrendelés érkezett a Teslához. Talán hatszázezer, ami rengeteg. Abba is hagytuk a számolását.”

Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!