Videó, ahogy Elon Musk a Volkswagen ID.3-at vezeti

0

Két napja, hogy megírtuk Elon Musk és Herbert Diess titkos randevúját, melyről senki nem tudott. Mára pedig előkerült egy videó melyet maga a Volkswagen első számú embere osztott meg az interneten.

Egészen pontosan a Linkedin profilján, amit a Volkswagen hivatalos Twitter csatornája is megosztott:

A videóból kiderül, hogy helyesek voltak a Handelsblatt értesülései és Elon Musk tényleg kipróbálta a Volkswagen ID.3-at. Herbert Diess szinte mindent elmondott a tisztán elektromos Volkswagenről, külön kiemelve az ID.3 kiváló kormányzását és annak a biztonsági rendszereit.

A videó külön az Own360 Austria YouTube csatornáján is elérhető, de Herbert Diess hivatalos Linkedin profilján is megtekinthető:

Diess továbbá a Linkedin postjában is megköszönte Musknak a látogatást és az együtt töltött időt. Kiemelte, hogy a Tesla első számú embere kissé kritikus volt az ID.3 nyomatéka kapcsán, azonban Diess egyből megvédte az első igazán sorozatgyártásra készült modellt. Mondván, „Igen, egy repülőtér kifutóján vagyunk – de nincs szükség a felszállásra – ez nem sportautó” „Legközelebb a Porsche Taycant kell kipróbálni!”

Jó látni, hogy ilyen jóban van a két fél, és nincs köztük semmi rivalizálás. Tudjuk, hogy Musk és Diess már sok jót mondott egymásról korábban. Például Elon Musk pont a berlini gyárlátogatás előtt mondta el az, hogy szerinte a VW sokat tesz az elektrifikációért.

Herbert Diess pedig gyakran beszél elismerően Elon Musk elektromos járművekhez való hozzáállásáról és a közelmúltban azt jósolta, hogy egyszer akár a Tesla lehet a világ legértékesebb vállalata.

Nemrégiben pedig azt is megerősítették, hogy viszonylag rendszeresen beszélnek telefonon.

Ide kattintva csatlakozz a Magyar Tesla Club fórumunkhoz és tudj meg mindent a jövő autójáról!   

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!