Hirdetés

Pont ma egy hete, hogy elindult az elektromos Volkswagen ID.3-ak sorozatgyártása Zwickauban, mely egy történelmi pillanat volt a Volkswagen életében.

Azonban a kereskedésekbe csak jövő júliusban érkeznek meg az első fecskék. Hogy miért? Azt az alábbi videóban magyarázza el a gyártó:

A lényeg, hogy a zwickaui gyár még csak félig van átépítve az elektromos modellek gyártására, ezért az nem tud teljes kapacitással működni. Ahogyan a Volkswagen munkatársa jellemzi az esetet: “mintha valaki egy gardróbban próbálna átöltözni”

Hirdetés

A másik nagy kérdés pedig az, hogy mi történik azokkal a modellekkel amik addig hagyják el a gyárat? Jelenleg a VW mindössze napi 30 darabot készít az ID.3-ból, ezeket a cég saját alkalmazottai kapják meg, hogy tőlük gyűjtsön autentikus felhasználói visszajelzéseket a VW. Eztán pedig a piacra egy tökéletesített változat kerülhet majd.

A jelenlegi napi harmincas szám mögött az is áll, hogy csak egy műszakban szerelik az ID.3-at. Jövőre pedig három műszakos munkarendben fognak készülni a Volkswagen első direkt elektromosra megtervezett modelljei.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Hirdetés