Hatalmas az érdeklődés az elektromos Peugeot 208-ra

0

Februári premierje óta egyre többen kérdezik tőlünk, hogy mikor lesz megvásárolható a Peugeot új elektromos autója, ami több hazai és külföldi autós médium szerint, valamint az ismerősöktől hallottak alapján is az elmúlt évek legkívánatosabb külsejű Peugeot-ja!

Két hónappal a premier után, áprilisban már le is gördült az első darab a gyártósorról, azóta pedig több országban is (Anglia és Németország) konfigurálható lett az e-208, az első darabok kiszállítása még idén év végén megtörténhet! A magyar Peugeot oldalon is már írnak az autóról, de még csak érdeklődésünket jelezhetjük a márka képviselőinek.

Ezzel az érdeklődéssel pedig nem vagyunk egyedül Európában, hiszen Jean-Philippe Imparato, a Peugeot brand menedzsere szerint a Peugeot 10% körülire tippelte az érdeklődést a teljes motorpalettán belül, ám a visszajelzések alapján ez inkább 20-25%. Imparato szerint elképzelhető, hogy újra kell gondolniuk a típus gyártására előirányzott darabszámokat. Ez konkrétan akár évi 300.000 elektromos kivitelt jelenthet az érdeklődés tükrében, ám ezek csak óvatos becslések egyelőre.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!