Saját töltőket mutatott be a Honda is!

0

Számos autómárka ajánl saját otthoni töltőt vásárlóinak, amit mégiscsak jobb érzés használni, mint egy külső cég által fejlesztett fali töltőállomást. Így van ezzel a BMW, a Mercedes-Benz, de éppen most már a Volkswagen is!

Ehhez a társasághoz csatlakozott most a Honda is, akik egy saját fejlesztésű otthoni töltőt kínálnak eladásra. A töltő saját kábele egy Type2 csatlakozós kivitel, a doboz pedig 7,4 kW (1 fázis), vagy 22 kW (3 fázis) teljesítménnyel küldi az elektronokat a csatlakoztatott autóba.

A Honda egyébként egy komplett töltőcsaládot kíván kifejleszteni és eladni majd, kezdve az otthoni AC töltőkkel a sort és DC villámtöltőkkel bezárva azt, kiegészítve Smartgrid funkciókkal (V2G). A kétirányú DC villámtöltő állomás az EVTEC vállalat termékén alapul és 2020-tól már megvásárolható lesz:

Az otthoni megoldásokon túllépve a Honda összeáll az ubitricity vállalattal, ami közel 1700 köztéri töltőt üzemeltet Angliában és Németországban. Utóbbi fő profilja a köztéri lámpaoszlopokba épített utcai AC töltők telepítése és üzemeltetése, így a Honda tulajdonosok várhatóan kedvezményesen, vagy akár ingyen is használhatnak majd egyes ilyen töltőket.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!