Tesla Model S P100D+ modellt tesztelnek a Nürburgring közelében

0

Nagyon úgy tűnik, hogy a Tesla tényleg komolyan veszi a Nürburgring körrekord beállítását a Model S-el amiről Elon Musk beszélt egy hete.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint egy jelentősen átalakított Model S gyakorlatozása a Nürburgring közelében amit kémfotósok készítettek.

Ami biztos, az a nagyobb levegőnyílás az autó elején. Majd a szélesített kerékívek és a szélesebb gumiabroncsok (Michelin Pilot Sport Cup 2 R). Ezen kívül lehet, hogy a Tesla még beépített egy külön „Nürburgring csomagot” is az autóba. Ki tudja?

Tesla Model S P100D+

Néhányan már most nemtetszésüket fejezik ki, hogy a Tesla nem egy hétköznapi, konfigurátorból elérhető modellel vág neki a ringnek. De ne feledjük, hogy a Taycan is csak egy prototípus volt.

Az is lehet, hogy a következő kisebb frissítésnél már rendelhetünk egy ilyen Model S-t is! Az izgalom fokozódik, és lehet, hogy Nico Rosberg vezeti majd a feljavított Model S-t.

Plusz infó, hogy a Model S 7 üléses verzióját küldte csatába Elon Musk:

Ide kattintva csatlakozzatok a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

e-cars.hu
Elektromosan közlekedsz, vagy a váltáson töprengsz? Érdekelnek a legfrissebb hírek az e-autók világából, vagy foglalkoztatnak a legújabb fejlesztések az elektromosság és a fenntarthatóság területén? Akkor jó helyen jársz!