Tesla-Porsche tusakodás: Elon Musk elfogadta Nico Rosberg felkérését!

0

Mióta a Porsche Taycan bemutatásra került, mindenki a Tesla ellenfeleként, annak kihívójaként tekint rá. Már most számtalan összehasonlító teszt és elemzés árasztotta el a külföldi autós médiumokat, ráadásul ezek az újságírók személyesen is kipróbálhatták, összevethették az autókat!

Most pedig úgy tűnik, hogy újabb szintet lép majd a Model S – Taycan összecsapás, hiszen megküzdhet egymással a két nagyágyú, méghozzá a nürburgringi Industry Pool nevű rendezvényen. Ennek lényege, hogy a gyártók elhozhatják a versenypályára autóikat, ahol sajtónyilvánosság előtt mutathatják meg legújabb eredményeiket. Bár a köridők futása és azok összevetése más gyártók eredményeivel tilos, mégis ezt a rendezvényt sodorta a szél a Tesla és a Porsche útjába!

Most pedig úgy tűnik, hogy a sofőr is megvan Tesla részről, ugyanis a Forma 1-es versenyző, Nico Rosberg bejelentkezett Twitteren Elon Musknál, aki úgy tűnik, jó néven vette a felajánlást!

Rosberg elköteleződése a zöld meghajtású autók irányába nem titok, hiszen még a Formula E versenysorozatba is beszállt részvényesként.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!