Ha van olyan olvasónk, aki a BMW X2-vel szemez már egy ideje, de plug-in hibrid hajtást is szeretne magának, annak jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis szemfüles fotósok elcsípték a vágyott autót az utakon. Mivel a frankfurti autókiállítás már közel van, így jó eséllyel ott fogják hivatalosan is bemutatni!

Hirdetés

Mostani cikkünk alanya szinte biztos, hogy hibrid, hiszen erről leginkább az autó oldalán elhelyezett matrica tanúskodik, valamint a második betöltőnyílás a sofőr oldalán. A matricaként felhelyezett ködlámpa is a gyanútlan megfigyelő megtévesztésére szolgál:

A technikáról jelenleg csak tippjeink lehetnek, de mivel közeli a rokonság az X1-el, így valószínűleg az abból már létező (Kína-exkluzív modell) plug-in hibrid, a BMW X1 xdrive25Le modell technikáját örökli az X2 is, ahogyan az elnevezést is. Ez azt jelentheti, hogy az első kerekeket a háromhengeres, 1,5 literes benzines, míg a hátsókat egy elektromos motor hajtja majd meg. A rendszer teljesítménye 231 Le (170 kW) lehet, 382 Nm nyomaték mellett, egy 6-os automataváltóval felvértezve.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/