Ha van olyan olvasónk, aki a BMW X2-vel szemez már egy ideje, de plug-in hibrid hajtást is szeretne magának, annak jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis szemfüles fotósok elcsípték a vágyott autót az utakon. Mivel a frankfurti autókiállítás már közel van, így jó eséllyel ott fogják hivatalosan is bemutatni!

Mostani cikkünk alanya szinte biztos, hogy hibrid, hiszen erről leginkább az autó oldalán elhelyezett matrica tanúskodik, valamint a második betöltőnyílás a sofőr oldalán. A matricaként felhelyezett ködlámpa is a gyanútlan megfigyelő megtévesztésére szolgál:

A technikáról jelenleg csak tippjeink lehetnek, de mivel közeli a rokonság az X1-el, így valószínűleg az abból már létező (Kína-exkluzív modell) plug-in hibrid, a BMW X1 xdrive25Le modell technikáját örökli az X2 is, ahogyan az elnevezést is. Ez azt jelentheti, hogy az első kerekeket a háromhengeres, 1,5 literes benzines, míg a hátsókat egy elektromos motor hajtja majd meg. A rendszer teljesítménye 231 Le (170 kW) lehet, 382 Nm nyomaték mellett, egy 6-os automataváltóval felvértezve.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/