Az Audi a legújabb, futurisztikus elektromos off-road modelljét, az Audi AI:Trail Quattro bemutatóját a 2019-es frankfurti autókiállításra tervezi. Ez a modell lesz a negyedik a gyártó elektromos autótervei közül mely bemutatásra kerül az Aicon nevű szedán, a PB18-as túraautó és az AI:ME ferdehátú után.

Hirdetés

Egyelőre nem sok mindent árultak el a németek az újdonságról, de az egyetlen rendelkezésre álló kép alapján egy szögletesebb kocsiról beszélhetünk, melynek kerekeit a lehető legtávolabbra rakták egymástól

A nagy kérdés viszont az, hogy lesz-e valami ebből a tervből, hiszen az off-road egy elég kicsi piac és nem biztos, hogy az Audi kockáztatni mer azzal, hogy megépítsék a modellt.

Mindenesetre a 2019. szeptember 12-22 között megrendezésre kerülő Frankfurti Autószalon után több mindent megtudhatunk a fenti koncepcióról.

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/