Megéri töltőbe fektetni: triplázta bevételeit a Fastned

0

A holland központú Fastned már többször szerepelt nálunk is a hírekben, leginkább arról ismeretesek, hogy Európa több országában is üzemeltetnek villámtöltőkből álló egységeket.

Egy ilyen állomáson CHAdeMO és CCS töltőfejjel biztosan találkozhat az üresedő akkupakkal érkező e-autós, melyekből 2019 júniusában már 102 darab található Európa-szerte.

Tipikus Fastned állomás, van itt minden, ami csak kellhet egy utazónak!

Nyereség szempontjából 1,78 millió eurós nyereséget tudhat magáénak a cég, ez 230%-os növekedés a tavalyi év hasonló időszakához képest. Egy év alatt 195%-al több energiát értékesített a Fastned, ami itt 3 119 000 kWh áramot jelent, egy ügyfelük átlagosan 120 kWh mennyiséget vásárol. Ha már ügyfelek: 1 év alatt 26 085 vásárlót szolgáltak ki, tavalyhoz képest ez 174 %-os bővülés. Egy ügyfél átlagosan 68,2 eurót költött az állomások valamelyikén.

A bevételek alakulása magáért beszél!

Regisztrálj a fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. „e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!