Kétségtelen, hogy az egyik legjobb Tesla fejlesztés mostanában a V3 Superchargerek bevezetése. Az eddig V2-es Superchargereknél jóval nagyobb teljesítménnyel üzemelő új Tesla villámtöltő már 250 kW-al is képes majd tölteni az erre alkalmas Tesla járműveket, melyekből jelenleg a Model 3 az, ami maximálisan ki tudja aknázni ezt a lehetőséget. A Model S és X tulajok ugyanitt maximálisan 200 kW-al tölthetnek jelen állás szerint.
Azonban a V3 SuC-ek elterjedése még igencsak kezdeti fázisban van, így nem könnyű útba ejteni és megtalálni ezeket az oszlopokat.

Hirdetés

Ám úgy tűnik, a Tesla megtalálta a megoldást arra, hogy könnyítsen az autósok életén! Egy Twitter bejegyzés szerint ugyanis a V3 oszlopok egy “250 kW” feliratú táblával gazdagodtak, ezzel könnyítve az azonosításukat. De már a Youtube-ra is kikerült egy videó az új jelölésről!

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/