Tesla: rövid időn belül a 3. felsővezető távozik

0

Nagy mozgolódás van a Tesla háza táján, ami már csak azért is furcsa, hiszen semmi komoly háttérproblémára utaló hír nem érkezett onnan. Sőt, az eladások is rekordokat döntöttek. Mégis tegnap egy újabb, immár a harmadik személy távozott a Tesla felsővezetéséből.

Még július 26-án távozott a gyártási vezetője, Peter Hochholdinger. Azóta kiderült az is, hogy a Lucid Motorshoz igazolt át. A Tesla előtt az Audinál dolgozott hasonló munkakörben.
Tegnap derült ki, hogy a márka európai területért felelős vezérigazgatója, Jan Oehmicke szintén távozott a Teslától. Mielőtt a Teslához igazolt volna, 18 évig a BMW-nél szintén felelős beosztásban.
A legutóbb távozó személy pedig Steve MacManus, a Teslák külső és belső tervezési munkálataiért felelős vezérigazgató. 4 évet töltött a Teslánál és több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Ide kattintva csatlakozhatsz a legnagyobb Magyar Tesla Club Facebook csoportunkhoz, ahol elmondhatod a véleményed. Vagy ha nincs Facebook fiókod akkor regisztrálj a megújult fórumunkon ahol elmondhatod a véleményed és troll mentes zónában cseveghetünk. “e-cars.hu club, e-autó tulajdonosoktól, e-autó tulajoknak és rajongóknak, érdeklődőknek” egyaránt! https://ecarsforum.hu/

Eriqo
Főállásban Informatikus kocka, de lelkében elkötelezett gamer, kütyü és immár e-autó rajongó!